8-те Най-Добри GPS Приложения за Проследяване на Смартфон

Най-добрите GPS приложения за проследявне на смартфон

Може да сте силно притеснени ако не можете да се свържете с близките си.

В такива случаи, особено в случай на деца или възрастни хора, приложенията за проследяване на телефони могат да бъдат много полезни.

Тези приложения за проследяване на местоположението на телефона са предназначени за спешни ситуации, за да ви помогнат да идентифицирате последното активно местоположение на лицето, което издирвате.

С някои приложения можете дори да намерите местоположението на лицето в реално време.

За да сте спокойни, ако близките ви закъснеят, можете да инсталирате някое от приложенията за проследяване на местоположение, изброени по-долу в статията.

8-те Най-Добри Приложения за Локализиране Местоположението на Произволен Мобилен Телефон

В този списък сме подбрали най-добрите приложения за проследяване на телефони.

Някои от тези безплатни приложения могат дори да се инсталират на носими устройства като смарт гривни, за да бъдат по-ефективни.

Така че, ако търсите най-доброто приложение за своя телефон за Android и iOS, прочетете статията докрай.

1. Waze

Един от най-добрите безплатни инструменти за проследяване на местоположение на пазара, Waze е програма за локализиране местоположението на произволен смартфон, която помага на потребителите да намират маршрути и актуализации за трафика.

Приложението за проследяване на местоположението също така предлага функции като локализиране на места за паркиране, за да се избегнат билетите за паркиране, уведомяване дали се извършват строителни работи между маршрута и др.

Можете също така да настроите любимата си музика в приложението.

Като най-доброто приложение за проследяване, то се грижи за поверителността на всеки потребител.

Следователно, за да проследите член на семейството, от решаващо значение е той да сподели местоположението с вас.

По този начин ще можете да ги проследявате в реално време за ограничен период от време.

2. iSharing

Най-доброто приложение за проследяване на местоположение, iSharing разполага с функции, предназначени да осигурят допълнителна сигурност за вас и членовете на вашето семейство.

Можете да проследявате членове на семейството в реално време с GPS тракера.

Освен това има допълнителни функции като получаване на предупреждения, когато член на семейството пристигне до дадена дестинация, предупреждения, ако са наблизо, изпращане на предупреждения за паника и др.

3. Map My Run от Under Armour

Ако въпросът, кое е най-доброто приложение за проследяване на телефон някога ви е притеснявал, тогава Map My Run от Under Armour, едно от най-добрите приложения за проследяване днес с разширени функции за интегриране на носими устройства, е вашият отговор.

Това приложение е чудесно за тренировка, като записва всички важни статистики от вашата тренировка за перфектен анализ.

С функция като дължина на крачката ще можете да наблюдавате прецизно тренировките си, като правите необходимите промени за по-добри резултати.

4. FollowMee

Ако някога сте се чудили как да проследите телефон, без те да знаят, тогава това друго страхотно приложение, което превръща вашия смартфон в GPS устройство за проследяване, е инструментът, който търсите.

Можете да инсталирате това приложение на всеки смартфон и просто да проследите неговото местоположение и местонахождение директно от уебсайта FollowMee.com.

Това приложение за проследяване на местоположение се предлага с различни бизнес функции, които ви позволяват да интегрирате множество устройства с един акаунт и да позволите на потребителя да проследява местоположението на тези устройства във всеки един момент.

5. Family Locator

Това безплатно приложение за проследяване на телефон идеалното решение за хора, които са загрижени за безопасността и местонахождението на членовете на семейството си.

Приложението работи като чифт очи, които наблюдават семейството ви по всяко време.

Ще получавате известия при достигане на дестинации и може да разрешите споделяне на местоположение на семейна карта.

6. Find My iPhone

Find My iPhone е едно от най-добрите приложения за проследяване на местоположението на iPhone, което ви позволява да намерите местонахождението на вашия съпруг, деца, приятели, връстници, както и да намерите устройствата, влезли във вашия iCloud акаунт.

За проследяване на местоположението просто включете функцията за семейно споделяне във всички iPhone.

Ако постоянно губите своя iPhone и се чудите кое е най-доброто приложение за проследяване на телефона, тогава това автентично приложение, създадено от Apple Inc., е отговорът на вашия въпрос.

Ако някое лице в списъка ви с контакти няма активирана опция за споделяне на местоположение, можете да пуснете звук на неговия мобилен телефон.

Това е вградено безплатно приложение за iPhone, което в момента има три раздела, т.е. Хора, Устройства и Аз.

Това приложение за местоположение на iPhone също може да ви помогне да намерите вашето Apple устройство, дори ако е офлайн.

7. Google Maps

Google Maps със сигурност е едно от най-добрите и популярни приложения за проследяване на телефони както за iPhone, така и за мобилни телефони с Android.

С добавена наскоро функция за „споделяне на местоположение“ то стана още по-точно и надеждно като приложение за проследяване.

Има удобен за потребителя интерфейс и много опции за персонализиране на изискванията за проследяване на местоположението в реално време.

Приложението за проследяване на местоположението на Google също поддържа запис на миналите местоположения и ги показва на времевата линия.

Безплатното приложение ви позволява да управлявате опциите за споделяне.

Всички тези функции го правят определено задължителен за потребителите на iPhone и Android.

8. FamiSafe

Ако искате да знаете как да проследите телефон, без собственика му да знае, особено ако става дума за вашето дете или възрастен член на семейството с проблеми като загуба на памет, FamiSafe е приложението, от което се нуждаете.

С Famisafe можете да се възползвате от географско ограждане, интелигентна настройка за родителски контрол, блокиране на приложения и уеб филтриране, проследяване на местоположението, контрол на времето на екрана и спешни обаждания.

Използвайки FamiSafe, можете да създадете свои собствени персонализирани виртуални зони като училището на вашето дете или клиниката на баба и дядо ви на техните мобилни телефони.

Заключение

Преди да използвате тези гореспоменати приложения, трябва да знаете риска, свързан с приложенията за проследяване на местоположението.

Избрахме тези приложения за проследяване въз основа на отзивите и оценките на клиентите.

Освен това сме взели предвид удобството и достъпността на тези приложения.

Всички приложения включват широк набор от инструменти за шпиониране, които обединяват много функции на приложенията за родителски контрол.

Много от приложенията за проследяване, споменати в тази статия, са безплатни, а други имат абонаментни планове.

Абонаментните планове се различават според функциите. 

Свързани теми, прочетете още: