Кои Сме Ние – Кakdanapravqtova.com

Kakdanapravqtova.com е уебсайт стартиран от трима технологични ентусиасти, за които технологиите и джаджите са не просто хоби, но и наша професия.

Пишем за теми, които ни харесват и които са част от обикновеното ни ежедневие и професионален живот. 

Решаваме собствените си технологични проблеми и след това разписваме тяхното решение под формата на статии в този уебсайт. 

Щом ние сме се сблъсквали хиляди пъти с въпроса “Как да направя това [нещо],” няма шанс и някой от вас да не се е сблъсквал със същия този въпрос. Минимум сто пъти, нали? (признайте си)

Нашата цел като стартиращ бизнес е да имаме достатъчно капитал [в бъдеще], за да сме способни да закупим и тестваме продуктите, на които правим ревюта.

На този етап, ревютата на продуктите ни са базирани както на нашия собствен опит с тях, така и на задълбочено проучване и търсене на мнения от потребители в чужди и български уебсайтове, които са имали възможност да изпозлват тези продукти.

Нашата мисия и цел е един ден, в близкото бъдеще, да имаме собствена “лаборатория” (както ние тримата си наричаме нашата мечта) за да можем в реално време да тестваме всяка една палачинка, сандвич или сочна наденичка, направени с ревюираните от нас продукти.

Пожелаваме си го от все сърце ❤️ и работим усърдно 🛠️ за тази мечта през всяка една свободна минута, с която разполагаме.