Не Мога да Вляза във Фейсбук Профила Си – Какво да Правя?

Не Мога да Вляза във Фейсбук Профила Си

Последвайте ни във Фейсбук!

Имате ли проблеми с влизането във Фейсбук?

Независимо дали сте забравили данните си за вход или акаунтът ви във Фейсбук е бил хакнат, няма причина за паника.

Има доста различни начини за възстановяване на акаунт във Фейсбук, когато не можете да влезете.

Ако смятате, че акаунтът ви е бил хакнат, вероятно трябва да прегледате основните съвети за поверителност на Фейсбук и да се уверите, че това няма да се случи отново.

Но ако по някаква причина просто не можете да си спомните данните си за вход, простият процес на възстановяване трябва да ви помогне да влезете отново във Фейсбук.

Проверете Дали Все Още Сте Влезли

Звучи глупаво, но първото нещо, което трябва да направите, ако се окажете, че сте излезли от акаунта си, е да проверите дали все още имате достъп до профила си на някое от вашите устройства.

Например, ако не можете да влезете в акаунта си на вашия смартфон, възможно е все още да сте логнати на вашия компютър и обратното.

Това е може би най-лесният начин за възстановяване на акаунт във Фейсбук, тъй като всичко, което трябва да направите тук, е ръчно да промените паролата си в настройките за поверителност на вашия акаунт.

Така че, ако установите, че все още имате достъп до профила си на някое от вашите устройства, следвайте тези стъпки.

 • Кликнете върху падащата стрелка в горния десен ъгъл на екрана и изберете Настройки.
 • От менюто вляво изберете Защита и влизане.
 • Кликнете върху „Вход,“ намерете „Промяна на паролата.“ Кликнте върху „Редактиране,“ за да промените паролата си. В случай, че не си спомняте текущата си парола, кликнете върху „Забравена парола,“ за да я нулирате, като използвате своя имейл адрес или телефонен номер.

Влезте във Фейсбук, като Използвате Опциите за Възстановяване на Акаунт

Ако откриете, че сте излезли от Фейсбук профила си на всяко устройство, първото нещо, което трябва да направите, е да опитате да влезете отново с опциите за възстановяване на акаунта по подразбиране на Фейсбук.

 • Отворете вашият Фейсбук и кликнете върху „Забравен акаунт“ в горния десен ъгъл на екрана.
 • Това ще ви отведе до прозореца „Find Your Account.
 • Оттам можете да направите няколко различни неща, за да идентифицирате акаунта си.

Първата опция е да въведете вашия имейл или телефонен номер.

Ако са свързани с вашия акаунт, Фейсбук ще ви изпрати кода за потвърждение и ще можете да нулирате паролата си и да влезете отново лесно. 

Ако не можете да влезете във Фейсбук с обичайните си данни, можете също да опитате да използвате различен имейл или телефонен номер.

Ако сте посочили повече от един имейл адрес или телефонен номер, когато сте създавали акаунта си във Фейсбук, това може да е вашият начин.

Дори и да не го пише в прозореца „Find Your Account,“ можете да използвате вашето потребителско име във Фейсбук, за да си възвърнете достъпа до вашия Фейсбук.

Въведете вашето име или вашето възможно потребителско име (ако не го помните точно) в лентата за търсене и вижте дали ще изскочи в списъка.

Когато видите снимката на вашия профил, кликнете върху „Това е моят акаунт“ и следвайте стъпките, за да нулирате паролата си и да влезете отново.

Възстановете Акаунта си във Фейсбук с Функцията „Доверени Контакти“

В случай, че всички стратегии, които споменахме по-горе, не работят, следващата ви стъпка е да опитате да възстановите акаунта си във Фейсбук с помощта на функцията „Trusted Contacts(Доверени контакти).

Единственият проблем тук е, че „Trusted Contacts“ е опция, която трябва да настроите, преди да сте излезли от Фейсбук.

Така че дори ако успешно сте влезли в акаунта си, ние ви съветваме да помислите предварително и да зададете функцията „Доверени контакти“ във Фейсбук още сега.

 • След като сте влезли във Фейсбук кликнете върху падащата стрелка в горния десен ъгъл на екрана и отидете на „Настройки.
 • От менюто вляво изберете „Защита и влизане.
 • Под „Препоръчано“ намерете „Изберете приятели, с които да се свържете, ако сте заключени“, и кликнете върху „Редактиране.

След това ще бъдете подканени да добавите 3 до 5 приятели, с които можете да се свържете, ако имате проблем с акаунта си.

По-късно можете да редактирате този списък, като добавяте или премахвате хора.

След като активирате вашите доверени контакти, става много по-лесно да влезете във вашия акаунт във Фейсбук, когато забравите идентификационните си данни.

 • Когато сте излезли от Фейсбук, кликнете върху „Забравен акаунт.“
 • В прозореца за нулиране на вашата парола кликнете върху „No longer have access to these(Нямам повече достъп).
 • Въведете новия си имейл адрес или телефонен номер и кликнете върху „Продължи.

Оттам ще получите инструкции как един от вашите доверени контакти може да ви помогне да възстановите достъпа до акаунта си.

Вашият приятел ще трябва да последва специалната връзка и след това да ви изпрати кода за възстановяване.

След това можете безопасно да влезете отново във Фейсбук.

Защитете Акаунта си за Напред

Може да се окажете излезли от Фейсбук поради две основни причини.

Или някой е проникнал в акаунта ви, или сте забравили данните си за вход.

За допълнителна сигурност можете да настроите двуфакторно удостоверяване във Фейсбук и за да избегнете второто, започнете да използвате мениджър на пароли, за да държите данните си под ръка.

Какво Трябва да Направя, Ако Все Още не Мога да Вляза във Фейсбук?

Опитахте ли всички възможни решения, за да възстановите акаунта си?

Единствената възможна останала процедура за възстановяване на акаунта е чрез докладване на проблема на разработчиците на Фейсбук, което може да стане чрез акаунт на приятел.

Следвайте стъпките по-долу, за да разберете как можете да докладвате за проблема на Фейсбук от различни устройства.

1. От компютър

Стъпка 1: Отворете Фейсбук в браузъра и кликнете върху иконата „стрелка“ в горната лява част. Изберете „Помощ и поддръжка“ от списъка с опции и продължете, като кликнете върху „Докладване за проблем“ на следващия екран.

Стъпка 2: В следващия прозорец кликнете върху „Нещо се обърка“ и продължете. Изберете „Вход“ и въведете подробностите, необходими за обяснение на проблема. Добавете екранни снимки, ако е необходимо, и кликнете върху „Изпращане.

2. От смартфон

Стъпка 1: Отворете приложението Фейсбук и кликнете върху иконата „Меню.“ Ще намерите това в горния десен ъгъл на екрана, ако притежавате Android. Ще намерите това в долната част на екрана на iPhone. Продължете към следващия екран, за да намерите опцията „Помощ и поддръжка.

Стъпка 2: Изберете „Докладване за проблем“ от опциите и кликнете върху „Продължете да докладвате“ в подканата. В изскачащото съобщение, което се появява на екрана, кликнете върху „Включване към отчета.

Стъпка 3: Сега трябва да изберете „Вход“ и ще ви отведе до следващия прозорец. Предоставете подробностите и необходимите екранни снимки и кликнете върху „Изпращане.

Заключение

Тази статия ви предоставя изчерпателна информация, обясняваща, как можете да влезете във Фейсбук.

С изброените методи със сигурност ще успеете да се логнете, независимо от интензивността на проблема.

Свързани теми, прочетете още: